24/6 BEREIKBAAR 06-27895028
Uw betrouwbare vakman voor al uw rioolproblemen.

Bel de Rioolexpert

06-27895028

Uw Rioolexpert in en rond Zeeland!

Waarom J. van Beveren Rioolservice?

  • 24/6 direct spoedhulp
  • Erkende lokale rioolexperts
  • Vakmanschap garantie
  • Particulier en zakelijk
  • Ontstoppen en rioolservice
  • Overal in Zeeland


Riool inspectie met camera

In heel Zeeland voert J. van Beveren Rioolservice rioolinspecties uit.

Heeft u regelmatig last van terugkerende verstoppingen in riool of afvoer, of andere rioolproblemen? Een rioolinspectie met camera laat duidelijk zien hoe de conditie van uw riool of afvoer is. Bij moeilijke en onduidelijke situaties over een probleem dat zich voor doet in de een riool of afvoer, is een rioolinspectie met camera een uitkomst. Eventuele verzakkingen, breuken of beschadigingen aan het riool komen direct aan het licht.

De camerakop is voorzien van een zender, zodat deze ten alle tijde opgespoord kan worden. U weet dus altijd direct waar in het riool, het probleem zich bevind. Zie ook lokaliseren van leidingen. Dit voorkomt onnodig zoekwerk, sloopwerk en graafwerk. De rioolinspectie wordt volledig opgenomen en kan eventueel aan u geleverd worden op cd / usb.